PAA-PA-PA-PAA-PA-PA-PA-PA-PA-PA

Jullov, och det enda jag kan tänka på är projektarbetet och filosofi. OTROLIGT AV.

Men en bra grej är att jag har jordens bästa bästis: Lisis. Hon bjuder med mig på spa imorgon. Vi kommer softa runt i morgonrock och badtofflor, mumsa färsk frukt och gå på vattengymnastik hela halva dagen. Sämre aktiviteter kan man ju ägna sig åt... Nu ska jag sova gott och vakna så att Gunnelis kan komma och hämta mig klockan 07.15, och jag har dyrt och heligt lovat att inte försova mig. Om jag gör det, svär jag att jag ska tvinga mig själv att... att... att stanna hemma på juldagen. Som straff.
/Majsis

Just det:
Alla som inte gör mig sällis på Art Garden under juldagen är håriga paddor!


Sover du?

Jag tänkte skriva ett inlägg om att vara vaken.
Jag tänkte skriva att det är först när man är vaken, som man inser hur skönt det är att sova. Men det är lite svårt, för jag är trött och orden kommer inte riktigt som jag skulle vilja att de kom.
/Maja


Direkt efter Laakso

...for jag hem och smorde in händerna rikligt med hudlotion.
Det kändes gött.
/Maja

Visste du att Mauro Scocco släpper ny DVD i dagarna? (Rörliga Bilder 1988-2007)

Så har det börjats nu igen...
Jag mailbombas av någon underlig anledning alltid i samband med att Mauro Scocco gör någonting (läs: vad skit som helst). Det kan komma fem mail på en dag och jag fattar ingenting. Jag känner inte Mauro! Vad har jag gjort för att förtjäna detta straff? Jag kan inte komma på någon som skulle kunna ha mig som fiende. Jag är snäll och oförarglig.


Men hör gärna av dig om du har nåt otalt, så kan vi prata om det.

RSS 2.0